Vad är parisnext.se™ ?

- ytterst finns det två huvudsyften:

GKIK's elitgrupp

Göteborgs Kvinnliga IK (GKIK) är en av Sveriges äldsta friidrottsföreningar (1927) och utmärker sig på flera sätt, bland annat att den enbart består av kvinnliga utövare. Föreningen utgörs huvudsakligen av en bred ungdomsverksamhet men har även en mycket framgångsrik junior- och seniorverksamhet. Med start i januari 2017 även en elitverksamhet: parisnext.se™ 

GKIK vill tydligt visa att föreningen har både ambitioner och förutsättningar för att en aktiv ska kunna gå hela vägen. Detta leder även vägen till en fortsatt utvecklande barn- och ungdoms-verksamhet, samt stimulans och verktyg för alla de engagerade tränare som är aktiva i föreningen.

GKIK's elitgrupp kommer att tillgängliggöras ytterligare resurser och tjänster för att på olika sätt skapa de förutsättningar som behövs för en seriös elitsatsning. 

Läs mer om gruppen HÄR

En företagsklubb

parisnext.se™ är också  en företagsklubb som syftar till att skapa förutsättningar för GKIK Friidrott att utveckla aktiva friidrottare till att bli bland de absolut bästa i världen. För att en aktiv skall kunna nå så långt som att representera Sverige i OS är det många element som behöver samspela - många av dessa är kostsamma och kräver inte bara direkta medel utan även en uthållighet för att bli lyckosamma.

För att åstadkomma de mänskliga och finansiella resurser som behövs för en uthållig och målmedveten satsning bjuder vi in företag och organisationer där vi på ett öppet och konstruktivt sätt skapar ett kommersiellt utbyte för det stöd som varje klubbmedlem ger.

2024 är det åter dags för de olympiska spelen. Vi siktar på Paris och vi tänker ta oss dit. 

  - vill man mycket, så kan man gå hela vägen